Υπηρεσίες

service-5of27Η εταιρία έχοντας επενδύσει τα τελευταία χρόνια σε καινούργιο εξοπλισμό, διαθέτει τα πλέον κατάλληλα και σύγχρονα μηχανήματα μεγάλων εταιριών, ώστε να προσφέρει στον πελάτη το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με τα ειδικά μηχανήματα κοπής και συγκόλλησης που διαθέτουμε κόβουμε και κολλάμε PVC την ξυλεία στις διαστάσεις που επιθυμείτε.

Όλα τα μηχανήματα ελέγχονται από υπολογιστές παρέχοντας ακρίβεια, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό είναι πάντα στη διάθεση του πελάτη, ώστε να προτείνει την καλύτερη και πιο οικονομική λύση. Η εταιρία μπορεί να προσφέρει όλες τις λύσεις, αλλά και τη σιγουριά που χρειάζεται ο επαγγελματίας του κλάδου, καθώς επίσης και ο ιδιώτης, ώστε να κατασκευάσει την σύνθεση που επιθυμεί με ποιότητα που θα ξεχωρίζει… Η πολύχρονη εμπειρία μας εγγυάται ταχύτητα, ακρίβεια και υψηλή ποιότητα.

Κοπή πλάνισμα ξυλείας

service-26of27service-10of12Σε οποιαδήποτε ξυλεία από την αποθήκη μας, δίνεται η δυνατότητα στους επαγγελματίες και ιδιώτες να παραλάβουν το εμπόρευμα τους πλανισμένο,τεμαχισμένο και έτοιμο για οποιαδήποτε κατασκευή (πέργκολα,σπίτι κήπου, κρεβάτι, τραπέζι).

Μεταφορά και εκφόρτωση

Η εταιρεία μας, επενδύοντας συνεχώς σε μηχανολογικό εξοπλισμό και διαθέτοντας όλα τα προϊόντα ετοιμοπαράδοτα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, σας παρέχει τη δυνατότητα της άμεσης μεταφοράς και εκφόρτωσης της ξυλείας που θα επιλέξετε στον δικό σας χώρο με σύγχρονα ιδιόκτητα οχήματα.